Categories
Alumnat
General
Notícies
Acte de comiat de 4t d'ESO. Promoció 2013-2017[General]
Divendres, 23 de juny de 2017
Dimecres de 21 de juny, coincidint amb la finalització del curs 2016-2017, es va celebrar al Teatre Municipal de Banyoles el comiat de l'alumnat que ha cursat 4t d'ESO. 
L'acte de comiat de la promoció ha començat amb unes paraules del director del centre en les quals ha animat als nois i noies que segueixin la seva formació i sobre tot que consolidessin els valors que han après al llarg d'aquest anys de formació a l'Institut.
A continuació L'Andreu Carulla, que va estudiar el Batxillerat al Pere Alsius i Disseny Industrial a la UDG, que actualment és un dissenyador reconegut a nivell mundial i té el seu estudi a Banyoles, va dirigir unes paraules als alumnes. Els va explicar que té la sort de tenir una feina que li agrada molt, que li permet treballar amb gent d'arreu del món i a sobre a la seva ciutat.  Va dir que per arribar-hi ha hagut de seguir un camí que a voltes no és directe i lineal com hom espera, que s'han de prendre decisions i que si un s'adona que no és això el que vol fer, cal canviar i cercar allò que realment et motiva. I que per fer-ho cal esforçar-se i formar-se. Per exemplificar-ho ha mostrat la trajectòria d'uns quants dels seus companys i amics amb els quals va compartir els anys de l'institut.
També, va intervenir la coordinadora de 4t d'ESO, la Marta Carreras, que ha estat tutora de la promoció des de 1r d'ESO. Ha fet un parlament molt emotiu en el qual ha recordat amb ells moments alegres, divertits i també d'altres més complicats, desitjant-los molta sort en l'etapa que inicien.
Finalment, quatre alumnes de la promoció, la Martina Flores, la Cris Coll, la Farah Fauth i la Clàudia Masachs han dirigit unes paraules als seus companys, en les quals ha repassat aquests anys de formació i convivència.
Per concloure l'acte, s'ha procedit al lliurament d'un pergamí que contenia el comiat dels professors i una foto commemorativa.
En tornar al centre, professors i alumnes han compartit un pica-pica i han pogut intercanviar les darreres impressions, i acomiadar-se definitivament dels alumnes que el curs vinent no seguiran la seva formació en el nostre institut.
A tots ells molta sort !!!
Podeu baixar les fotos de l'acte des de l'enllaç: Fotos comiat 4t ESO 2013-2017