Categories
Alumnat
General
Notícies
Tres alumnes de l'INS obtenen la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat[General]
Divendres, 30 de juny de 2017Finalment, el passat 28 de juny, es van fer públics els resultat de les Proves d'Accès a la Universitat del curs 2017-2018. Els alumnes de 2n de Batxillerat,  que esperaven amb neguit el resultat, van respirar tranquils en comprovar amb satisfacció que les qualificacions obtingudes estaven a l'alçades de les seves expectives i eren fruit del treball realitzat al llarg dels dos cursos de batxillerat.
Cal destacar que tres alumnes de 2n de batxillerat:
  • Àlex García Herranz
  • Marçal Huete Robert
  • Elsa Sala Gonzalo
han obtingut la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts.

Des d'aquí, els fem arribar la més cordial felicitació, que traslladem juntament amb la nostra enhorabona a tot l’equip docent, perquè un resultat d’excel·lència com aquest, només pot ser conseqüència d’una tasca formativa d’equip desenvolupada amb rigor, constància i eficàcia.

L’acte de lliurament de les Distincions de la Prova d’Accés a la Universitat tindrà lloc el dijous dia 20 de juliol a les 18:30 hores a L’Auditori, carrer Lepant, 150, de Barcelona.