Categories
Alumnat
General
Notícies
Guillem Lloret guardonat amb el premi Esmuc pel seu treball de recerca[General]
Dimecres, 27 de setembre de 2017

La primera edició del Premi ESMUC al Treball de Recerca de Batxillerat, en el que s’han presentat 35 treballs de 30 centres d’ensenyament secundari d’arreu de Catalunya, ja té guanyador. Guillem Lloret, alumne de l’Institut Pere Alsius i Torrent durant el curs 2016-2017, ha aconseguit el primer premi amb el treball PISCES: la cançó perfecta, dirigit per la professora Fina Graboleda. Des d'aqui l'enhorabona a en Guillem i la Fina per aquest merescut reconeixement.


Enllaç a la cançó: https://www.youtube.com/watch?v=indIkBEEJA0

El premi es va lliurar en l'acte inaugural del curs 2017-2018 que va tenir lloc el dia 20 de setembre de 2017, a la Sala 2 de l'Auditori, a les 12 hores.

El Premi ESMUC al treball de Recerca de Batxillerat també ha tingut tres accèssits. El primer accèssit ha estat per a Laia Fandos, de l’ESART (Barcelona), amb el treball Música, la clau dels espots publicitaris, dirigit per la professora Elisabeth Martín. El segon és per a Irene Real, de l’Institut Miquel Bosch i Jover (Barcelona), amb el treball Plàstic o fusta, tot és acústica, dirigit per Arnau González de Mingo,  i el tercer ha estat per a Georgina Xifra, amb La ciència que s’amaga en la música, dirigit per Marta Orts, de l’Institut Jaume Vicens Vives (Girona).

El jurat, format per catorze persones, i presidit pel director general de l’ESMUC, Dr. Josep Borràs, ha comptat amb la participació de professorat de l’ESMUC, experts en recerca, un representant del departament d’Ensenyament, de la Generalitat de Catalunya, i un representant de la Càtedra de Cultura de la UNESCO.