Categories
Alumnat
General
Notícies
Joves i Ciència: Martí Xargay al Quèquicom de TV3[General]
Dijous, 25 de gener de 2018
El  passat estiu 50 joves de 4t d'ESO van passar 15 dies al Món Natura Pirineus amb científics de prestigi internacional, entre ells hi havia en Martí Xargay, que actualment cursa 1r de batxillerat.

Els estudiants seleccionats participen en el Programa "Joves i Ciència" que té una durada de 3 anys, aquest estiu tindran l'oportunitat de
continuar en el programa i incorporar-se en un equip investigació d’un centre de recerca local. Com a requisit per accedir a aquesta etapa del programa, caldrà haver escrit un article científic i cursar el batxillerat científic i/o tecnològic. Finalment, els estudiants hauran de buscar, pel seu compte, un projecte de recerca a desenvolupar durant l’estiu de 2n de Batxillerat, ja sigui en un centre d’investigació local/internacional o en un programa internacional de ciència. També se'ls oferirà la opció de participar en un programa internacional de ciència o incorporar-se en un equip d’investigació d’un centre de recerca internacional amb places reservades per aquesta fase.

El programa "Quèquicom" de TV3 va emetre dimecres 24 de gener el programa "Viver de científics" en el qual els alumnes viatgen des del fons dels estanys de muntanya fins a galàxies llunyanes mentre intenten fer anar un cotxe amb hidrogen.

Us animem a veure'l i comprovar la gran experiència que va gaudir en Martí.

Enllaç directe al programa Quèquicom: Viver de científics