Categories
Alumnat
General
Notícies
My penfriend. An English project between our Secondary School and the Primary Schools[General]
Dimarts, 20 de febrer de 2018

Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut ha rebut amb gran sorpresa unes cartes. Al obrir-les han pogut comprovar que estaven escrites en anglès i que eren d’alumnes de 6è de les escoles de la Draga, el Frigolet, Bora Gran i Carles de Fortuny.

El projecte “ My pen-friend” ha estat gestat en les sessions de coordinació de llengua anglesa entre els professors de primària dels centres adscrits a l’Institut i el Departament de Llengua Anglesa de l’INS Pere Alsius amb l’objectiu de treballar la comprensió escrita i la redacció, així com consensuar aspectes metodològics i d’avaluació de l’ensenyament-aprenentatge de llengua anglesa entre centres adscrits.

Durant la primera fase del projecte els alumnes de 6è han enviat unes cartes dirigides als alumnes de 1r d’ESO del centre, presentant-se i demanant informació sobre els canvis que els esperen en la seva nova etapa de secundària. En una segona fase, els alumnes de 1r d’ESO respondran totes les cartes a mà i les faran arribar als centres de primària perquè les llegeixin  els seus destinataris.

Podeu veure algunes fotos del projecte a la web del centre o accedint-hi des d'aquest enllaç.