Categories
Alumnat
General
Notícies
Els alumnes de 2n d'ESO dissenyen jocs d'ordinador per als nens de l'escola de La Draga[General]
Dimecres, 28 de febrer de 2018Aquesta setmana hem tingut visita dels nens i nenes de 2n de primària de l'escola de La Draga. Han vingut a provar els jocs d'ordinador que els han preparat els alumnes de 2n d'ESO a tecnologia.

Els petits s'ho han passat molt bé. Això d'anar a un institut a veure els nois i noies grans és una experiència molt emocionant per a ells. Al començament se'ls ha vist una mica atemorits, ja que som gegants al seu costat. Però de seguida han agafat confiança i s'han relaxat. Han disfrutat dels jocs d'ordinador i de l'estona de pati. S'emporten un bon record d'aquesta experiència. Fins i tot hem troba alguns pares que ens han explicat els comentaris que han fet a casa.

Aquesta visita ha sortit bé gràcies a la planificació feta pels alumnes de 2n d'ESO. Han invertit temps pensant el clima que volien crear amb els petits, i l'estratègia per aconseguir-ho. També han dissenyat una eina per analitzar les reaccions que experimentaven els petits a l'hora de jugar amb els seus jocs. Aquesta anàlisi els permetrà trobar la manera de millorar-los. 

S'ha valorat l'experiència molt positivament, ja que és un repte dinamitzar un grup jugant amb les emocions.