Categories
Alumnat
General
Notícies
Sant Jordi 2018. Una diada rodona[General]
Dijous, 03 de maig de 2018

Fa temps que la diada de Sant Jordi no queia en dia feiner i no la podíem celebrar com cal. Enguany vàrem preparar moltes activitats per gaudir d’un dia molt especial.

Ben aviat al dematí els alumnes de 2n d’ESO i els alumnes de l’aula d’acollida van marxar cap a la plaça. Hi havia molta feina per fer. Uns van ser els encarregats d’explicar els contes que ells mateixos havien creat als alumnes de 2n de primària de l’escola La Draga i els altres van ser els presentadors de les “Lectures en veu alta” que feien els alumnes de primària del Pla de l’Estany.

Més tard s’hi van afegir els alumnes de 4t d’ESO i tots plegats vam gaudir d’un acte cultural molt interessant a l’Ateneu: es van lliurar els premis, que l'AMIPA subvenciona, del concurs de disseny de la portada de l'agenda, del concurs de “Relats de ciència” organitzat pels departaments de ciències i de català i del “Concurso de escribidores” organitzat pel departament de castellà, els alumnes de 1r d’ESO van recitar poemes, els de 3r van repetir l’espectacle que havien preparat per a la Mostra de poesia i els de 4t van llegir poesia trobadoresca acompanyada de música.

A les 13.15 els alumnes de 1r i 3r també van poder veure l’acte de l’Ateneu.

A més a més, uns i altres van poder fruir de l’ambient de Sant Jordi voltant per la plaça, veient les parades, comprant llibres… i fins i tot algun alumne va mostrar els seus dots amatoris només a l’alçada del gran Ausiàs March.


Podeu veure les fotos a la galeria de la web del centre o accedir-hi a través d'aquest enllaç.