Categories
Alumnat
General
Notícies
Estada lingüística a Dublín[General]
Dimecres, 16 de maig de 2018

Aquest passat mes d’Abril, 57 alumnes de 4rt d’ESO i quatre professores varen realitzar una estada lingüística a Dublín. Malgrat que varen veure poc el sol, només va ploure un dia. Això els va permetre fer totes les activitats que tenien programades.

Tots els participants van viure amb una família  irlandesa durant cinc dies; així que apart de practicar l’idioma, també varen poder descobrir un nou estil de vida.

Durant el matí, els alumnes assistien a classe de les 9 fins a les 12,30, on apart d’una mica de gramàtica i vocabulari, els parlaven de la cultura i les tradicions del país.

Varen gaudir de llargues passejades pel centre de Dublin, amb estones de shopping incloses, de la visita al Trinity college on varen poder veure el famós Book of Kells, d’una excursió a Howth i al castell de Malahide... Evidentment, l’estada no seria completa sense practicar esports gaèlics durant tota una tarda. Varen acabar ben cansats!

Els vespres tampoc van parar: ballar i cantar música irlandesa un dia , un altre dia el van dedicar al mini-golf  i un altre a l’immens centre comercial de Dundrum.

Varen ser dies complets i molt enriquidors per tothom i varen gaudir de l’experiència.