Categories
Alumnat
General
Notícies
Ajuda'ns a aconseguir el repte solidari: ONCOTRAIL [General]
Dilluns, 17 de setembre de 2018

L'Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell. La cursa, que es du a terme al Baix Empordà amb un màxim de 30 hores, se celebra cada any el primer cap de setmana d'octubre.

Per a participar a la cursa, cal fer una donació de 1.000 euros, que es destinen a la Fundació Oncolliga de Girona, una part per a la millora de les condicions de vida dels malalts de càncer i l’altra part, per a la investigació de la malaltia dins de l’Institut Català d’Oncologia de Girona.

Enguany, aprofitant el 50è aniversari de l’institut Pere Alsius, un equip de vuit professors s’ha sumat al repte i farà la cursa el primer cap de setmana del mes d’octubre. Ara bé, abans cal aconseguir un mínim de 1.000 euros. 

Si alguna persona vol fer una aportació econòmica pot realitzar-la tot entrant a l’enllaç https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncotrail/equips-participants-2018-220.html

Amb una aportació, per petita que sigui, contribuirem a la recaptació mínima per a poder participar del projecte d’ONCOLLIGA.