Categories
Alumnat
General
Notícies
Elisenda Veciana, Clàudia Vallmajó i Wali Guan reben la distinció de la Generalitat per les PAU [General]
Diumenge, 22 de juliol de 2018
L'Elisenda Veciana, la Clàudia Vallmajó i la Wali Guan han rebut la distinció que atorga el Govern de la Generalitat per reconèixer públicament l’esforç de tots/es els estudiants que a la fase general han obtingut una nota igual o superior a 9 punts en la fase general de les PAU.

En l'acte que s'ha celebrat el divendres 20 de juliol a l’Auditori de Barcelona, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha lliurat les distincions als 523 estudiants distingits. El president ha estat acompanyat per la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, i pel secretari d’Universitats i Recerca, Francesc Xavier Grau.
La Generalitat va crear aquests guardons, el 2001, amb la finalitat de premiar els alumnes que havien obtingut millors resultats en les PAU. Els 8 estudiants amb millor nota
, entre els quals hi ha l'Elisenda Veciana, han rebut,  a més del diploma acreditatiu, un obsequi especial.

L'enhorabona a les tres i a les seves famílies per aquest merescut reconeixement. Des del centre n'estem molt orgullosos i ens esperona a seguir treballant per poder oferir un servei educatiu públic de qualitat als nois i noies del nostre centre.